Over Ons

OMG is een bedrijf met naam en faam dat gespecialiseerd is in innoverende betontechnieken gaande van trappen, terrassen over gevelelementen in alle vormen en kleuren.

In deze website zal U ontdekken hoe OMG, onder leiding van Kurt en Leen Bertels uitgegroeid is tot een bedrijf waar met vakmanschap en passie hoog technologische betonproducten gecreëerd worden op maat van de klant.

Onze vakkennis is uw zekerheid en dat is meteen ook de reden waarom de naam OMG zo vaak opduikt als het om complexe betonstructuren gaat. Uw idee is dan ook onze uitdaging.

Maar dat is niet de enige reden waarom zovele bedrijven en ook particulieren opdrachten toevertrouwen aan OMG. Oog voor detail, flexibiliteit, budgetvriendelijkheid en stiptheid zijn ook kwaliteiten die OMG hoog in het vaandel draagt. Het vertrouwen van onze klanten is dan ook ons grootste compliment en dat willen we koesteren.

Kom ons ontdekken in Dessel….. Als U meer wil weten over de nieuwste innovaties op gebied van design en technologie in beton, dan nodigen wij U graag uit op ons bedrijf. We zijn tenslotte maar een telefoontje van U verwijderd.

Management

Kurt Bertels

Leen Jacobs