Tekenaar Prefabbeton

OMG is een dynamische familiale KMO in volle expansie en we zijn gespecialiseerd in innoverende betontechnieken gaande van trappen, terrassen over gevelelementen in alle vormen en kleuren. We zijn een bedrijf waar met vakmanschap en passie hoog technologische betonproducten gecreëerd worden op maat van de klant.

Om onze verdere groei en toekomstplannen waar te kunnen maken zijn wij op zoek naar een gedreven (m/v): Tekenaar Prefabbeton

Functie:

In deze functie sta je in voor het nauwkeurig uittekenen van de prefab-betonelementen.
Je werkt bekistingsplannen, wapeningsplannen en wapeningsdetails uit, al dan niet samen met je collega tekenaar. Voor het uittekenen van je tekeningen sta je in nauw overleg met je klanten om wensen en aanpassingen te verwerken tot er een definitieve goedkeuring is. Je verliest de levertijden en de vooropgestelde kwaliteit- en veiligheidseisen niet uit het oog. Het nadenken over technische oplossingen en verbeteringen vormt geen probleem voor jou. Je draagt de productietekeningen over aan het productieteam en zorgt ervoor dat ze volledig en vlot leesbaar zijn voor de collega’s in de productie. Het schrikt je niet af om tijdens je opleiding- en inwerkperiode op regelmatige basis mee in de productie te staan om zo het bedrijf, het product en de verwachtingen van de klanten door en door te leren kennen.

We vragen:

 • Je hebt een diploma bachelor bouw of gelijkwaardig door ervaring (minstens 2 jaar);
 • Je kan nauwkeurig werken en werkt de tekeningen met de nodige zorg correct af;
 • Je hebt een goed technisch inzicht en een analytisch vermogen;
 • Je kan je eigen fouten detecteren en bijsturen;
 • Je bent bereid tot leren en hebt goesting om de zaken aan te pakken;
 • Je bent een gedreven teamplayer, met zin voor initiatief, en zorgt daarvoor voor een ordelijke werkplek;
 • Klantvriendelijkheid en op een correcte manier communiceren naar klanten en collega’s toe is een absolute must;
 • Je zet je steeds voor de volle 100% in en werkt rendementsgericht;
 • Software: 2D en 3D CAD, Revit, Microsoft Office;
 • De Nederlandse taal heeft geen geheimen voor jou en je hebt een basiskennis Frans en Engels;
 • Ervaring is een pluspunt.

 

We bieden:

Je komt terecht in een dynamische en innovatief bedrijf, waarbij er ruimte is om je verder te ontwikkelen.  Verder bieden we jou voltijdse job met de gepaste financiële voorwaarden en extralegale voordelen. Bovendien werk je in een file-vrije omgeving. We voorzien een interne opleiding.

Interesse:

Heb jij het geschikte profiel voor deze vacature? Stuur dan je brief en CV naar info@omgprefabbeton.be tav. Mevr. Leen Jacobs. Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Leen Jacobs op  014 33 78 30.

Solliciteer nu