Wapeningplaatser

O.M.G. Prefabbeton in Dessel, is een modern en een toonaangevend groeiend bedrijf met een 30-tal medewerkers in dienst. Als gespecialiseerd bouwbedrijf, zijn wij pionier in het produceren van prefabbetonelementen, zoals terrassen, trappen, kroonlijsten, wanden, waarbij we enkel maatwerk leveren. Je kan onze producten vinden in residentiele, industriële en utiliteitsbouwprojecten.  Het is onze ambitie om in deze verschillende markten te blijven groeien en daarom zetten wij ons voortdurend in op innovatie en ontwikkeling.

Om onze verdere groei te kunnen waar maken zijn wij op zoek naar een gedreven (m/v): wapeningplaatser

Functie:

Tijdens een interne opleiding zal je deze specifieke job aangeleerd krijgen. Na verloop van tijd kan je zelfstandig wapeningen in beton plaatsen, aangepast aan de verschillende toepassingen (betonplaten, wanden, palen, vloeren,…). Eveneens hoort het bekisten, vullen en ontkisten van de betonnen werkstukken tot je takenpakket.

We vragen:

  • je hebt een diploma behaald in een technische opleiding of beroepsopleiding;
  • je kan nauwkeurig werken en werkt de producten met de nodige zorg correct af;
  • je stelt je flexibel op naar verschillende werkmethodes;
  • je hebt zin voor initiatief, en zorgt daarnaast voor een ordelijke werkplek;
  • je beschikt over een goede fysieke conditie en kan zelfstandig werken;
  • je zet je steeds voor de volle 100% in, en werkt rendementsgericht;
  • veilig werken is voor jou een absolute must;
  • de Nederlandse taal heeft geen geheimen voor jou
  • ervaring is een plus, maar schoolverlaters maken ook een kans. Wat vooral telt is een gezonde dosis motivatie en de wil om het vak te leren.

We bieden:

Je komt terecht in een dynamische en innovatief bedrijf, waarbij er ruimte is om je verder te ontwikkelen.  Verder bieden we jou voltijdse job met de gepaste financiële voorwaarden en extralegale voordelen.  Je start met een contract van bepaalde duur met optie vast en verder werk je dagdienst van 7.00-15.45 uur. We voorzien een interne opleiding.

Interesse:

Heb jij het geschikte profiel voor deze vacature? Stuur dan je brief en CV naar info@omgprefabbeton.be tav. Mevr. Leen Jacobs. Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Leen Jacobs op  014 33 78 30.

Solliciteer nu